ArquetipoLight
Menu Close

Arquetipo

Envíanos un correo o llámanos. Puedes descubrir más cosas en
 
     
 
Estamos en Valencia, Calle de la Reina número 10,
46011 Valencia.
 
 

Declaració d’Accessibilitat

ARQUETIPO INFLUENCE S.L. s’ha compromès a fer accessibles els seus llocs web de conformitat amb el Reial decret 1112/2018, de 7 de setembre, sobre accessibilitat dels llocs web i aplicacions per a dispositius mòbils del sector públic (d’ara endavant, Reial decret 1112/2018, de 7 de setembre).

 

Situació de compliment

 

Este lloc web és plenament conforme amb el Reial decret 1112/2018, de 7 de setembre, degut a la manca de conformitat dels aspectes que s’indiquen a continuació.

 

Contingut no accessible

 

Si es tracta d’un opensource, hi ha certes limitacions a l’hora d’adaptar mòduls de tercers. Afegim un connector d’accessibilitat per resoldre els inconvenients que això puga ocasionar.

 

Preparació d’esta declaració d’accessibilitat

 

Esta declaració d’accessibilitat s’aplica al lloc web www.arquetipo-influence.com

 

Esta declaració va ser preparada el 14 dabril de 2023.

 

El mètode emprat per preparar la declaració ha estat una autoavaluació duta a terme pels programadors del lloc web.

 

Última revisió de la declaració: 14 d’abril del 2023.

 

Observacions i dades de contacte

 

Podeu realitzar comunicacions sobre requisits d’accessibilitat (article 10.2.a) del Reial decret 1112/2018, de 7 de setembre com, per exemple:

 

Informar sobre qualsevol possible incompliment per part daquest lloc web.

Transmetre altres dificultats daccés al contingut.

Formular qualsevol altra consulta o suggeriment de millora relativa a l’accessibilitat del lloc web.

 

A través de les vies següents:

 

Correu electrònic: info@arquetipo-influence.com

Telèfon: 963 27 05 77

 

Les comunicacions seran rebudes i tractades per ARQUETIPO INFLUENCE S.L. , com a unitat responsable dels continguts d’aquest lloc web.

 

També podeu sol·licitar en format accessible informació que no complisca amb els requisits d’accessibilitat, bé per estar exclosa, bé per estar exempta per càrrega desproporcionada; o formular una queixa per incompliment dels requisits d’accessibilitat a través del nostre formulari de contacte www.arquetipo-influence.com/contacto

 

 

Procediment d’aplicació

 

A través d’aquest procediment podreu iniciar una reclamació per conèixer i oposar-vos als motius de la desestimació d’una sol·licitud d’informació accessible o queixa, instar l’adopció de les mesures oportunes en cas de no estar d’acord amb la decisió adoptada, o exposar les raons per les quals es considera que la resposta no compleix els requisits exigits. Tot això a través del nostre formulari de contacte www.arquetipo-influence.com

 

La versió actualment visible d’aquest lloc web és d’abril del 2023 i en aquesta data es va fer la revisió del nivell d’accessibilitat vigent en aquell moment.

Podeu consultar a la pàgina d’Avís Legal per a quins navegadors i versions està optimitzat aquest lloc web ARQUETIPO INFLUENCE S.L.

Back To Top