ArquetipoLight
Menu Cerrar

Arquetipo

Envíanos un correo o llámanos. Puedes descubrir más cosas en
 
     
 
Estamos en Valencia, Calle de la Reina número 10,
46011 Valencia.
 
 

Xarxes Sociales

Les xarxes socials han esdevingut una eina bàsica per a la comunicació no només amb persones, sinó també amb marques, entitats, associacions…


Aquestes plataformes són actualment el reflex dels valors i objectius de les empreses, el canal de comunicació que les apropa als seus clients i les humanitza, permetent que siguen vistes com alguna cosa més que un negoci.


4.000 MILIONS DE PERSONES,

4.000 MILIONS D´ OPORTUNITATS

 

Cada xarxa social té un llenguatge, un públic i uns continguts totalment únics, per la qual cosa necessiten plantejaments diferents per adaptar-se al que esperen els usuaris i saber què han de compartir per generar engagement.

 

Ser usuaris de XXSS no garanteix operar-hi amb èxit. La nostra visió objectiva i estratègica només està condicionada pel resultat positiu pel client.

 

A Arquetipo, desenvolupem estratègies de xarxes socials personalitzades i adaptades a cada client a les plataformes més importants: Instagram, Facebook, LinkedIn, Tik Tok, Twitter i Youtube.


Titular:
Si bé pots creure que la gestió de xarxes socials es limita únicament a publicar contingut, la veritat és que assolir l’èxit implica un exhaustiu treball previ i posterior:

 

· Estudiem a la teua competència, mercat i serveis que cal destacar per a plantejar l’estratègia més adequada
· Desenvolupem una línia gràfica d’acord amb la teua marca per a cada xarxa social
· Realitzem un estudi de hashtags per trobar aquells més idonis segons els teus objectius
· Definim els millors dies i hores de publicació per a cada plataforma
· Gestionem els comentaris en publicacions i els missatges privats
· Preparem els copies que acompanyaran al contingut audiovisual
· Treballem les publicacions amb una planificació mensual perquè les teves fites i les nostres propostes de continguts estiguen en sintonia

/GOOGLE MY BUSINESS

La teua fitxa a Google My Business és més important del que creus! Aquestes fitxes d’empresa són l’opció preferida dels usuaris per conéixer informació bàsica sobre el teu negoci i trobar senzillament els mitjans per contactar.

 

A més d’oferir tot allò que l’usuari cerca en un mateix lloc, són excel·lents per treballar la teua estratègia de posicionament local. Com més actualitzat i valorat siga el teu perfil d’empresa, més fàcil és que siga recomanada en les primeres posicions a Google Maps a aquells que busquen serveis per la zona on et trobes.

A Arquetipo, ens encarreguem de gestionar la teua fitxa de Google My Business en dues fases:

Posada a punt de la teua fitxa de
Google My Business

Actualitzem la informació bàsica del teu negoci com la ubicació, telèfon, pàgina web, enllaç a cita prèvia, horaris d'obertura, horaris especials en dies festius, sector d'activitat, serveis que ofereix i fotografies recents.

Manteniment de la teua fitxa de
Google My Business

És moment d'afegir continguts que aporten un valor extra als usuaris, com ara nous articles de blog, notícies rellevants de la teua empresa, respondre les preguntes que es puguen plantejar i contestar totes les ressenyes, tant positives com negatives.

Obtín beneficis a la teua estratègia digital i offline.

 

Genera confiança en clients potencials gràcies a les ressenyes positives.

    EnviarEnviar

    En virtut del que estableix el Reglament General de Protecció de Dades de Caràcter Personal, el client les dades del qual figuren en aquest Formulari, consenteix de forma expressa a ARQUETIPO INFLUENCE S.L. el tractament de les seues dades personals a fi de realitzar facturació i promoció dels serveis comercialitzats amb aquests, així com l’autorització a la comunicació amb aquelles entitats respecte de les quals tingués concertat contracte de prestació i promoció de serveis. Les dades s’inclouran a un fitxer automatitzat d’Arquetipo S.L. que disposa de les mesures de seguretat necessàries per a la seva confidencialitat i vosté podrà exercitar d’acord amb la llei els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació/supressió, oposició, limitació o portabilitat, dirigint un escrit a ARQUETIPO INFLUENCE S.L. juntament amb una fotocòpia del seu DNI: Carrer de la Reina número 10, València.
    Back To Top