ArquetipoLight
Menu Cerrar

Arquetipo

Envíanos un correo o llámanos. Puedes descubrir más cosas en
 
     
 
Estamos en Valencia, Calle de la Reina número 10,
46011 Valencia.
 
 

SEO

Si tu negocio no está en las primeras posiciones, no existe.

Si el teu negoci no és a les primeres posicions, no existeix.


Si vols que la teua web aconseguisca les primeres posicions als cercadors de forma orgànica i duradora, el posicionament SEO és el teu millor aliat.

 

Sabies que el 75% dels usuaris no passa de la primera pàgina al fer una cerca a Internet?

Una bona estratègia SEO està plantejada a mitjà/llarg termini i no només et permet assolir eixa presència en línia que necessites, sinó que també obté resultats que perduren en el temps.

 
Servei SEO a Arquetipo

Auditoría SEO: és el primer pas per plantejar una estratègia de posicionament adequada. No només analitzem la teua web per conéixer el seu estat actual i les millores que hem de fer, sinó que també us mostrem en quina situació es troba respecte a la competència per definir les accions adequades per assolir l’èxit.

Keyword Research: tenint en compte els objectius del teu negoci a Internet i el públic al qual volem arribar, definim les paraules clau més adequades per generar trànsit de qualitat amb possibilitats de convertir-se en nous clients.

SEO On Page: Optimitzem la teua web amb els millors aspectes bàsics que tot lloc web necessita, amb una estratègia de posicionament SEO que complisca la seua comesa: títols, descripcions, imatges, estructura de capçaleres, indexació, enllaçat intern, solució d’elements que tornen error, temps de càrrega…

Link Building:construïm enllaços de qualitat per al teu projecte amb l’objectiu de millorar la seua autoritat i rellevància als cercadors. Preparem una estratègia capaç de controlar cada enllaç creat i vigilar aquells que puguen perjudicar la reputació del vostre lloc.

Blog: generem contingut de qualitat i interés per als usuaris amb les paraules clau més adequades.

    EnviarEnviar

    En virtut del que estableix el Reglament General de Protecció de Dades de Caràcter Personal, el client les dades del qual figuren en aquest Formulari, consenteix de forma expressa a ARQUETIPO INFLUENCE S.L. el tractament de les seues dades personals a fi de realitzar facturació i promoció dels serveis comercialitzats amb aquests, així com l’autorització a la comunicació amb aquelles entitats respecte de les quals tingués concertat contracte de prestació i promoció de serveis. Les dades s’inclouran a un fitxer automatitzat d’Arquetipo S.L. que disposa de les mesures de seguretat necessàries per a la seva confidencialitat i vosté podrà exercitar d’acord amb la llei els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació/supressió, oposició, limitació o portabilitat, dirigint un escrit a ARQUETIPO INFLUENCE S.L. juntament amb una fotocòpia del seu DNI: Carrer de la Reina número 10, València.
    Back To Top