ArquetipoLight
Menu Cerrar

Arquetipo

Envíanos un correo o llámanos. Puedes descubrir más cosas en
 
     
 
Estamos en Valencia, Calle de la Reina número 10,
46011 Valencia.
 
 

SEM

Campanyes de cerca: en aquesta opció, es mostren anuncis de text als resultats. Per fer-ho, l’usuari ha de fer una cerca que incloga les paraules clau que activen els anuncis. D’aquesta manera, quan busqueu un producte o servei relacionat amb el vostre negoci, guanyareu en trànsit web i vendes.


Campanyes de Display: es mostren anuncis molt atractius a escala visual a llocs web, aplicacions i propietats de Google. A més d’ampliar la cobertura dels teus anuncis, ofereix la possibilitat que la imatge de la teua marca es quede a la ment dels usuaris impactats.


Campanyes de Shopping: : l’opció ideal si tens una botiga en línia i vols treure el màxim profit als teus productes. Els anuncis es mostren a la pestanya de Shopping i als resultats de cerca.


Campanyes de Vídeo: es mostren com a anuncis de vídeo a Youtube, així com en altres llocs web, per la qual cosa són una alternativa recomanable si busques augmentar la notorietat de la teua marca i fins i tot generar conversions si et centres en la promoció d’un producte o servei concret.

Les campanyes a Google Ads són el teu millor aliat quan necessites augmentar immediatament la visibilitat dels teus productes o serveis, així com arribar ràpidament als teus clients potencials.

 

En aquells casos on les conversions o el trànsit a la teua pàgina web són imprescindibles des del primer moment, invertir en anuncis d’Ads et permetrà aconseguir aquests objectius i, segons la inversió destinada, estar per davant dels competidors en els resultats.

 

On són les persones que necessita la necessita la teua marca?

 

A Arquetipo, gestionem diferents tipus de campanyes a Google Ads per treure la màxima rendibilitat a la teua inversió..

 

Si no vols esperar per obtenir conversions i trànsit a la teua pàgina web, les Campanyes a Google Ads és el que estàs buscant.

    EnviarEnviar

    En virtut del que estableix el Reglament General de Protecció de Dades de Caràcter Personal, el client les dades del qual figuren en aquest Formulari, consenteix de forma expressa a ARQUETIPO INFLUENCE S.L. el tractament de les seues dades personals a fi de realitzar facturació i promoció dels serveis comercialitzats amb aquests, així com l’autorització a la comunicació amb aquelles entitats respecte de les quals tingués concertat contracte de prestació i promoció de serveis. Les dades s’inclouran a un fitxer automatitzat d’Arquetipo S.L. que disposa de les mesures de seguretat necessàries per a la seva confidencialitat i vosté podrà exercitar d’acord amb la llei els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació/supressió, oposició, limitació o portabilitat, dirigint un escrit a ARQUETIPO INFLUENCE S.L. juntament amb una fotocòpia del seu DNI: Carrer de la Reina número 10, València.
    Back To Top