ArquetipoLight
Menu Cerrar

Arquetipo

Envíanos un correo o llámanos. Puedes descubrir más cosas en
 
     
 
Estamos en Valencia, Calle de la Reina número 10,
46011 Valencia.
 
 

Roadshow "Terra de Festes"

Gran Stand Móvil

La Comunitat Valenciana és una Terra de Festes. Una terra plena de joia, creativitat i sabor. Ancestral i propera. Una explosió de color amb olor de pólvora.

 

Des de la Generalitat Valenciana i la Federació Valenciana de Municipis i Províncies se’ns va demanar fer alguna cosa especial i original perquè tot el món coneguera de prop les nostres festes; des de les més internacionals a les més locals. Per això, la FVMP ha desenvolupat una web i una app de gran versatilitat i molt fàcils d’utilitzar perquè qualsevol puga accedir a les característiques i dates de totes i cadascuna de les festes de tot el nostre territori.

 

Treballem un plantejament diferent de l’habitual i creem una acció basada en l’experiència.

Vam dissenyar un tràiler amb petaques que, com un gran estand mòbil, va recórrer Castelló a Magdalena, València a Falles, Bunyol, Gandia, Elx, Alacant i Oriola.

 

El tràiler estava dotat d’equips de projecció de cinema 3D que els visitants gaudien amb ulleres actives, mentre l’estada s’omplia de fum carbònic amb olor de pólvora i bunyols amb xocolata. Una experiència d’imatge, so i sensacions que acabava amb els pèls eriçats i llàgrimes als ulls.

Un equip creatiu amb direcció d’art excel·lent i una producció de base filmada en 3D amb una gestió integral i coordinació de camp molt complexa, han fet possible que l’experiència del públic i els objectius del client s’aconseguiren de manera extraordinària.
Back To Top