ArquetipoLight
Menu Cerrar

Arquetipo

Envíanos un correo o llámanos. Puedes descubrir más cosas en
 
     
 
Estamos en Valencia, Calle de la Reina número 10,
46011 Valencia.
 
 

Esdeveniments i Exposicions

A través dels anys ens hem generat una gran reputació en la creació i posada en marxa d’esdeveniments i exposicions perquè en tot moment hem sabut generar fites rellevants per als nostres clients, que entroncaven perfectament no només amb l’estratègia de comunicació sinó també en la forma d’entendre el negoci.

 

És per això que no només planifiquem, organitzem i executem els esdeveniments, sinó que ens impliquem d’una manera personal com si foren nostres, perquè ens sentim part de l’empresa que representem.

 

És per això que ens encarreguem de tot el procés, des de la conceptualització de l’esdeveniment o exposició, la selecció de la ubicació, la contractació de proveïdors i la gestió de la logística; així com de la promoció de l’esdeveniment, a través de la creació de materials de màrqueting i publicitat, la invitació als assistents i la gestió de les relacions públiques, així com la repercussió prèvia durant i després de l’esdeveniment.

 

Cuidem cada detall per generar una experiència única i memorable per al client i per als assistents, de manera que es promoga la marca o producte d’una manera efectiva.

    EnviarEnviar

    En virtut del que estableix el Reglament General de Protecció de Dades de Caràcter Personal, el client les dades del qual figuren en aquest Formulari, consenteix de forma expressa a ARQUETIPO INFLUENCE S.L. el tractament de les seues dades personals a fi de realitzar facturació i promoció dels serveis comercialitzats amb aquests, així com l’autorització a la comunicació amb aquelles entitats respecte de les quals tingués concertat contracte de prestació i promoció de serveis. Les dades s’inclouran a un fitxer automatitzat d’Arquetipo S.L. que disposa de les mesures de seguretat necessàries per a la seva confidencialitat i vosté podrà exercitar d’acord amb la llei els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació/supressió, oposició, limitació o portabilitat, dirigint un escrit a ARQUETIPO INFLUENCE S.L. juntament amb una fotocòpia del seu DNI: Carrer de la Reina número 10, València.
    Back To Top