ArquetipoLight
Menu Cerrar

Arquetipo

Envíanos un correo o llámanos. Puedes descubrir más cosas en
 
     
 
Estamos en Valencia, Calle de la Reina número 10,
46011 Valencia.
 
 

Branding

Posem la nostra creativitat al servei d’una marca per crear, desenvolupar i gestionar la vostra identitat corporativa. Partim del desenvolupament d’una estratègia de comunicació i màrqueting encaminada no només a construir i enfortir la marca d’una empresa o entitat, sinó també comunicar els valors que la converteixen en única.

El Branding implica el disseny d’un logotip i una identitat visual, el desenvolupament de missatges i el posicionament de marca, la creació d’una estratègia de comunicació i la gestió de la reputació de la marca ja siga des d’un gabinet de premsa, la gestió de la web i xarxes socials, fins a la generació de campanyes de publicitat. Totes aquestes tasques tenen com a objectiu construir una identitat de marca forta i coherent que connecte emocionalment amb el públic objectiu, que perdure i siga identificable.

    EnviarEnviar

    En virtut del que estableix el Reglament General de Protecció de Dades de Caràcter Personal, el client les dades del qual figuren en aquest Formulari, consenteix de forma expressa a ARQUETIPO INFLUENCE S.L. el tractament de les seues dades personals a fi de realitzar facturació i promoció dels serveis comercialitzats amb aquests, així com l’autorització a la comunicació amb aquelles entitats respecte de les quals tingués concertat contracte de prestació i promoció de serveis. Les dades s’inclouran a un fitxer automatitzat d’Arquetipo S.L. que disposa de les mesures de seguretat necessàries per a la seva confidencialitat i vosté podrà exercitar d’acord amb la llei els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació/supressió, oposició, limitació o portabilitat, dirigint un escrit a ARQUETIPO INFLUENCE S.L. juntament amb una fotocòpia del seu DNI: Carrer de la Reina número 10, València.
    Back To Top